Descargar AudioLibro Erotiques i Despentinades de Varios Autores

Descargar AudioLibro Erotiques i Despentinades de Varios Autores año 2008

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Erotiques i Despentinades
 • Autor del audiolibroVarios Autores
 • Fecha de publicación: 1/1/2008
 • EditorialAROLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónRomántico
 • ISBN: 9788492408047
 • Valoración del audiolibro: 9.27 de un máximo de 10
 • Votos: 262
 • Autor(a) de la reseña: Benicia García González
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.75 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 16/7/2018
 • Duración: 2 horas con 12 minutos (88 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 12/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - WAV - AIFF - FLAC - MPEG4 - MP3 - Apple Lossless - AIFF (compresión RAR - GZ - EML - DMG - ZIP - LZO - LZMA)
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10 MB)
 • Servidores habilitados: FileServe - MEGA - MegaCloud - 4Shared - BitShare - Dropbox - RARBG
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Eròtiques i despentinades. Un recorregut per la poesia catalana amb veu de dona és una antologia de poemes eròtics escrits per dones –seixanta-nou– , i en català, entre les quals hi ha Anna Dodas, Caterina Albert, Dolors Miquel, Ester Xargay, Júlia Zabala, Maria Antònia Salvà, Maria-Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Quima Jaume, Rosa Leveroni i Teresa Pascual. “Aquest recull no aspira a ser cap catàleg o inventari, cap estudi exhaustiu sobre eròtica i dona en la lírica catalana que n’establisca una versió canònica, ni cap versió ‘femenina’ de l’Antologia de la poesia eròtica catalana del segle XX de Josep Maria Sala-Valldaura; però tampoc no vol ser una tria i prou de textos poètics. Eròtiques i despentinades pretén ser un florilegi liricoeròtic –del llatí florilegium, ‘collida de flors’–, una finestra oberta en format de llibre, una mena de calidoscopi poètic de colors diversos amb versos sensuals, considerant sensual «allò relatiu o pertanyent als gusts i plaers dels sentits, especialment dels sexuals», segons la definició del Diccionari de la llengua catalana”. “A banda de fer gaudir llegint, la intenció última d’aquesta selecció”, com apunta l’antòloga, Encarna Sant-Celoni en el text introductori, “no és només reivindicar el component eròtic, explícit o implícit, present en l’obra de determinades poetes, sinó també recuperar-ne mostres perquè queden documentades en la nostra tradició literària. Ja que, mal que ens pese, la paradoxa continua existint, tossuda: Com és que, havent-hi tantes dones poetes, el sistema literari català continua esmentant-ne tan poques i en uns percentatges tan ínfims, per no dir irrisoris, respecte dels seus iguals?… Que aquest recull servisca, doncs, també pe

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Varios Autores

Otros audiolibros del año 2008

Otros audiolibros en el idioma Catalán