Descargar AudioLibro (Pe) a d Amor de David Levithan

Descargar AudioLibro (Pe) a d Amor de David Levithan año 2012

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: (Pe) a d Amor
 • Autor del audiolibroDavid Levithan
 • Fecha de publicación: 2/10/2012
 • EditorialAMSTERDAM LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónRomántico
 • ISBN: 9788492941605
 • Valoración del audiolibro: 7.27 de un máximo de 10
 • Votos: 876
 • Autor(a) de la reseña: Kinagan Bermudez
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.98 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 5/8/2018
 • Duración: 2 horas con 51 minutos (112 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 10/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: AIFF - WavPack - MP3 - WAV - FLAC - ATRAC - MPEG4 - WMA (compresión ZIP - TGZ - RAR - TAR.LZO - EML)
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10 MB)
 • Servidores habilitados: MEGA - IsoHunt - Dropbox - Mediafire - Hotfile - SeedPeer - 4Shared - Torrent
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Ambientada en Nova York, una novel·la deliciosa i emotiva sobre les grans i petites definicions de lamor.És possible definir lamor? Existeixen les paraules per descriure un sentiment tan profund i alhora tan mundà com lamor? El protagonista dA damor narra la història de la seva relació a través doriginals entrades de diccionari. De la"a"a la"z", un calidoscopi democions, situacions i petits moments a la vida duna parella narrats des duna perspectiva diferent i fresca.Recel, n.Ahir a la nit vaig reunir el valor suficient per dir-te si et penedies daixò nostre.-Hi ha coses que trobo a faltar -vas dir-. Però si no et tingués, encara nenyoraria més.Plàcid -a, adj.De vegades mencanta quan estem estirats amb la mirada perduda, en punt mort.David Levithan (Short Hills, New Jersey, 1972) és lautor de diverses novel·les per a joves i adults, la primera de les quals va ser Boy meets boy, publicada lany 2003. És director ediorial a Scholastic Corporation, on treballa des dels 19 anys, i és leditor fundador del segell PUSH, que publica obres per a joves i adults. A damor ha estat traduïda a nombroses llengües.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar: